Läxhjälp

Våra utbildningstjänster är ämnes specifika och kan inte på något sätt jämföras med övrig undervisning. Våra utbildningstjänster har egna kursplaner för att säkerställa de lagliga och nationella kunskapsmålen.

Privatlektioner och undervisningsläger

Privatlektioner

Ger ett lyft för hela skolgången. Undervisningen äger rum hemma hos er, på ett bra bibliotek eller i ett av våra virtuella klassrum. Ni väljer mellan kontinuerlig hjälp eller timmar vid behov. Upp till och med 3-5 elever kan dessutom dela på undervisningen utan extra kostnad. Allt beroende på kunskapsnivå spridningen på eleverna.

Du kan höja ditt betyg oavsett om du siktar på E eller A. Kurserna är tillgängliga för hela gymnasiet och för åk 4-9 på grundskolan.

  • Terminsundervisning – Kontinuerlig undervisning 1-2 timmar varje vecka.
  • Lov undervisning –  3-5 halvdagar precis innan skolan börjar ger vi dig ett enormt försprång genom att lära dig hela nästa års matte, naturvetenskap, ekonomi och juridik.
  • Nationella prov – 2 söndagar eller 2 lördagar innan nationella proven, lär vi dig allt du behöver kunna inför nationella provet.

Rut-avdrag:

Läxhjälp är en så kallad hushållsnära tjänst, vilket innebär att du som köper tjänsten kan göra avdrag för den i din deklaration enligt rutavdraget. Det finns många företag och organisationer som erbjuder läxhjälp, antingen på skolor eller så kommer en person hem till er och hjälper dina barn med sina studier.

Ämnen

Grundskolan: Matematik , Fysik, Kemi, Biologi, Teknik, Programering

Gymnasiet: Matematik , Fysik, Kemi, Biologi, Teknik, Ekonomi, Juridik

Ämneskunskaper

Lärarlegitimation: Ma/NO Gym-Grundskola, Ekonomi-Juridik Gymnasiet

Master examen: Matematik specialpedagogik, Matematikdidaktik

Priser/kostnader: Läxhjälp