Målvaktsträning

Målvakterna är lagets viktigaste spelare och ställer även extra och specialanpassad krav på träning. Träningen brukar lagen och tränarna har svårt att tillgodose. Där med är det att starkt rekommendera att hyra in den kunskapen för att få rätt och korrekt träning för era målvakter. Målvakterna behöver förutom ren grundträning som teknik, koordination, rörlighet, styrka, spänst, snabbhet och kvickhet, även arbeta med realistiska matchsituationer som har givna förutsättningar. Vilket är ett viktigt inslag för att målvakterna ska lära sig att bedöma och värdera realistiska matchsituationer. Målvakterna behöver även arbeta med sin specifika fysiologi och psykologi, för att vara redo för de utmaningar som ställs på en målvakt för att kunna prestera.  Där de även inkluderas och deltar tillsammans med övriga laget vid spelträningen såsom spelmoment, smålagsspel och spel, men med vägledning för att träna att bedöma och värdera realistiska matchsituationer. Under dessa övningar är det nyttigt att målvakterna även får träna teknik, passa och skjuta, dels för att utveckla spelet med fötterna, men även för att få en inblick i övrig situation på plan.

När ni hyr mig som målvaktstränare har jag allt material för träning, så det krävs ingen investering eller planering omkring träningen, där ni står endast träningsytan.

Har utbildning som futsaltränare, futsalmålvaktstränare, målvaktsutbildning C, målvaktsutbildning B1, målvaktsutbildning B2, målvaktsutbildning/tränarutbildning Bas1 och Bas 2, UEFA B, Internationell målvaktsutbildning FC Barcelona akademi. Har personligen spelat både internationellt, nationellt och inom elitfotbollen i många år, samt även varit tränar på elitnivå. Kommer att kompletteras med Målvaktutbildning Internationell A och UEFA A målvaktsutbildning internationell. Fotbollskunskaperna stöttas med 120 hp pedagogiska universitets studier och flera examen med pedagogisk inriktning. Vilket säkerställer god lärande och pedagogisk miljö.

Ni kan hyra mig för enstaka tillfällen, träningsläger, cuper, eller under överenskommen period. Där jag ser långsiktiga samarbeten där jag får följa målvakterna under en längre tid för att skräddasy, optimera träningen och målvakternas utveckling. Jag jobbar även med senaste tekniken där vi tillsammans spelar in våra övningar för att målvakterna ska få en chans att utvärdera och synliggöra sitt egna lärande. Jag skräddarsyr utbildningen för era målvakter ut efter ert behov och ambition.

Pris/kostnader: Se länk

Målvaktsträningsfilmer