Huvudtränare

Mitt ledarskap är i linje med SVFF rekommendationer, ledarskapet bygger SVFF nya utbildningsmaterial. Vilket garanterar högsta kravbild och träningsmetodik inom psykologi, fysiologi och teknik och spelförståelse. Den höga utbildningsnivå och den externa pedagogiska universitets kunskapen, upprätthåller och garanterar högsta professionell och pedagogisk inlärningsmiljön. Mitt jobb är att skrädda sy och utveckla samtliga spelare för ett långsiktigt lärande, med individens utveckling i focus och vidare laget i focus.

Har utbildning som futsaltränare, futsalmålvaktstränare, målvaktsutbildning C, målvaktsutbildning B1, målvaktsutbildning B2, målvaktsutbildning/tränarutbildning Bas1 och Bas 2, UEFA B, Internationell målvaktsutbildning FC Barcelona akademi. Har personligen spelat både internationellt, nationellt och inom elitfotbollen i många år, samt även varit tränar på elitnivå. Kommer att kompletteras med Målvaktutbildning Internationell A och UEFA A målvaktsutbildning internationell. Fotbollskunskaperna stöttas med 120 hp pedagogiska universitets studier och flera examen med pedagogisk inriktning. Vilket säkerställer god lärande och pedagogisk miljö.

Ni kan hyra mig för enstaka tillfällen, träningsläger, cuper, eller under överenskommen period. Där jag ser ett lång siktigt samarbeten där jag får följa laget under en längre tid för att skräddarsy och optimera träningen och spelarnas utveckling. Jag jobbar även med senaste tekniken där vi tillsammans spelar in våra övningar för att spelarna ska få en chans att utvärdera och synliggöra lärandet.

Jag skräddarsyr utbildningen för ert lag och era spelare ut efter ert behov och ambition.